StartNor

StartNor er en ideell samarbeidspartner for arbeidsformidlingskontorer og selskaper som er på det norske markedet

Hvordan jobber vi?

StartNor er en ideell samarbeidspartner for arbeidsformidlingskontorer og selskaper som er på det norske markedet

Online norskkurs med en erfaren lærer på alle språknivåer
Oversettelser og tolking, som er nyttig i arbeid og virksomhet.
Hjelp til utfylling av dokumenter, som er knyttet til offentlige kontorer i Norge.

Om oss

Joanna Haas - kompetent tolk og erfaren norsk lærer

Jeg heter Joanna Haas og underviser i norsk på alle språk nivå. Jeg jobbet som norsklærer, tolk og eiendomsmegler i de siste 25 årene i Norge. Jeg ble uteksaminert fra BI i Oslo som eiendomsmegler.

Mine gode norskkunnskaper gjorde og forenklet mitt arbeid som eiendomsmegler bl.a. i den største banken i Norge - DnB Eiendom. Siden 2016 har jeg jobbet som norsklærer og tolk. Jeg samarbeider bl.a. med selskapet Fønix hvor jeg underviser i henhold til Kompetanse Pluss-programmet. Under språkkursene for bedrifter og arbeidsformidlingsbyråer var studentene mine hovedsakelig utlendinger og flyktninggrupper. Jeg har også jobbet som tolk for forskjellige tolkekontorer i Vestfold bl.a. Larvik kommune.

Tilbud

Hva tilbyr vi for bedrifter?

Norsk språkkurs online

En omfattende online tjeneste for selskaper og arbeidsformidlingsbyråer som ansetter utenlandske fagpersoner i Norge. Deltakelse i kursene våre er mulig fra hvor som helst i verden. Alt du trenger er en enhet med Internett-tilgang. Studentene lærer ikke bare norsk, men også kulturen og prinsippene som hersker i lokale selskaper og samfunnet. Vi jobber i klasser og grupper, som er tilpasset elevenes ferdigheter og behov. Vi gir tilgang til lærebøker og tilleggsmateriale.

Tolking/ oversettelser norsk-polsk-norsk

I Norge krever ofte kontorer, institusjoner og arbeidsgivere CV-er, søknader, brev og søknader på norsk. Det er ofte dårlig tid til å utarbeide dokumentasjon eller å forberede seg til offentlige møter. Derfor tilbyr vi ikke bare dokumentoversettelse, men også telefonisk eller online tolking i offisielle saker og mer.

Hjelp til å fylle ut søknader og utarbeide dokumenter

Vi gir språklig støtte til å utfylle, utarbeide og oversette dokumenter og brev angående forhold knyttet til ansettelse, meldeflytting og andre sosiale saker. Vi hjelper til med søknader og spørreskjemaer innen fagkompetanse (NOKUT), arbeidsrett, sosial- og pensjonsytelser (NAV), skatter (Skatteetaten) og helse (HELFO)

Hva skiller oss ut?

Hos StartNor fokuserer vi på kvaliteten og læringsresultater, og det er grunnen til at vi gir studentene våre:

Fleksibilitet

Vi utarbeider et personlig tilbud tilpasset kundens forretningsbehov, individuelt nivå for kursdeltakerne og intensitet på norskkurset. Det holdes kurs på datoer skreddersydd til deltakernes arbeidstid: farmasøyter, sykepleiere, mekanikere, elektrikere, bygningsarbeidere osv.

Komfort

Vi muliggjør undervisningen fra hvor som helst i verden via Zoom-applikasjonen. Vi garanterer en fast pris gjennom hele kontraktens varighet og praktiske månedlige oppgjør. Vi tilbyr kontinuerlig støtte fra en veileder for bedriftskunder. Vi utarbeider rapporter om studentens fremgang. Vi hjelper i implementeringen til å jobbe i norske selskaper.

Effektivitet

Samarbeid med vår personlige uttale-trener hjelper til med å overvinne språkbarrieren. Kursdeltakerne jobber bl.a. med lydoppgaver, video og forskjellige animasjoner. Vi tilbyr online lærebøker, øvelser og grammatikk studier uten ekstra kostnad. Vi gjennomfører delprøver og sluttprøver. Vi utsteder språk referanser.

Online norskkurs hos StartNor har mange fordeler for moderne arbeidsgivere og ambisiøse ansatte

Referanser

Hva forteller om oss

Jeg er så glad at jeg hadde en mulighet å ha norskkurs hos Joanna. Før jeg kom hos henne, kunne jeg ikke bruke norsk språk, selv om jeg hadde noe undervisninger hos andre lærere. Jeg snakket bare engelsk fordi jeg var redd for å snakke og gjøre mye feil. Joanna oppmuntrer og hjelper å stole på seg selv. Hun er så god i grammatikk og ordforklaring, jeg har lært så mye. Jeg vil gjerne anbefale henne for alle som vil lære norsk!

Rima Stankevičiūtė

Etter min mening, du var en kjempefin, oppriktig og hjelpsom læreren. Vi lærte mye med deg og det var kjempegøy å ha kurset med deg selv om kunnskapen vår om norsk var veldig annerledes. Jeg er veldig glad for at jeg fikk mulighet til å være din student!

Vaida Šinkūnaitė

Kontakt

Norskkurs og oversettelser/tolking

Har du noen spørsmål om kurset? Kanskje du trenger en oversettelse eller hjelp til å utfylle dokumenter på f.eks. NAV-kontoret? Ring eller skriv til oss ved å bruke kontaktskjemaet. Skriv litt om dine behov og forventninger og vi vil utarbeide et personlig tilbud for deg.

  • +48 789 100 929 (PL)
  • +47 948 26 238 (NO)
  • info@startnor.com